Перець Марконі, 100 нас.
ОПИС
Перець Марконі – ранньостиглий сорт солодкого перцю типу Каппі. Від сходів до технічної стиглості 85-105 днів. відомий своїми довгими, соковитими та ароматними плодами, які мають насичений солодкий смак. Плоди мають конічну форму, довжиною понад 20 см і вагою 150-200 г, товщиною стінок 7-8 мм. При дозріванні перець змінює колір із зеленого на яскраво-червоний. Він універсальний у використанні — підходить для свіжого споживання, салатів, смаження, фарширування та консервування. Стійкий до основних захворювань перцю.Висока врожайність.
ВИРОЩУВАННЯ
Вирощують розсадним способом. Глибина загортання насіння 1-2 см. Сходи з’являються на 5-7 день при температурі +13°C і вище, оптимальна для росту +20-30°C. Розсаду висотою 20-25 см висаджують у 60-65 денному віці, коли температура ґрунту досягне +10-12°C і мине загроза приморозків. Густота висадки 3,5-5,5 шт./кв.м. Чутливий до зниження температури, умов освітлення, вологозабезпечення. Вирощують на легких родючих ґрунтах із pH 6,0-6,6.
- Насіння: сортове
- Оптимальна температура для росту, °C: +20-28
- Кількість днів від висіву до сходів: 7-15
- Сортотип: каппі
- Термін дозрівання: ранньостиглий
- Форма плоду: конічна
- Виробник насіння: "GSN Semences" Франція
