Гарбуз Кендісвіт, 8 нас.

Відгуків: 0
Залишити свій відгук
10.00грн.
Товар додається в кошик
-Виробник насіння
"Service plus" Франція
-Кількість днів від висіву до сходів
5-7
-Насіння
сортове
-Оптимальна температура проростання, °C
18-24
-Термін дозрівання
середньостиглий
Опис
Відгуки (0)

ОПИС

Кендісвіт — середньостиглий (106-115 днів) солодкий гарбуз сортотипу Ред Курі. Рослина довгоплетиста, на кожній формується по 5-6 невеликих грушеподібних плодів масою 1,5-2 кг. Шкірка тоненька, помаранчево-червоного кольору, щільний м’якуш відзначається відсутністю волокнистості, високим вмістом цукрів. На відміну від інших гарбузів, можна готувати зі шкіркою й вживати сирим, добре підходить для супів, смаження та запікання. Сорт цінують за гарну лежкість, неперевершений аромат і смак, який нагадує їстівний каштан.

ВИРОЩУВАННЯ

Висівають, коли ґрунт прогріється до +10-12°C і мине загроза приморозків. Глибина загортання насіння 5-6 см. Оптимальна температура для проростання +18-22°C, для росту +25-27°C. Зниження температури після появи сходів до -1°C призводить до загибелі паростків, у період квітування при +12-15°C можливе опадання бутонів і квіток. Оптимальна густота стояння 0,7-1 рослин/кв.м. Кислі й перезволожені ґрунти для вирощування гарбуза непридатні.

-Насіння: сортове
-Оптимальна температура проростання, °C: 18-24
-Кількість днів від висіву до сходів: 5-7
-Термін дозрівання: середньостиглий
-Виробник насіння: "Service plus" Франція

Поле повинно містити від 3 до 25 символів!
Текст відгуку повинен містити від 3 до 1000 символів!
Будь ласка, оберіть рейтинг відгуку!
Відгуки для даного товару відсутні