Буряк Лома, 300 нас.
ОПИС
Лома — сорт столового буряка. Вегетаційний період – 70-90 днів. Вирощується у відкритому ґрунті. Ідеально підходить для вживання у свіжому вигляді та перероблення. Коренеплоди циліндричної форми, темно-червоного кольору, у розрізі немає концентричних білих кілець. М'якуш соковитий і смачний. Має малу площу кріплення бадилля до коренеплоду. Універсальний високоврожайний сорт буряка. Довго зберігається. Добре розвинені товарні якості.
ВИРОЩУВАННЯ
Висівайте безпосередньо на грядку. Глибина загортання насіння 1-3 см, ґрунт зверху треба ущільнити. Проростає при температурі +6-8°C, доросла рослина витримує приморозки -2-4°C, а оптимальна для росту +15-25°C. У період сходів достатньо вимогливий до вологи. Потребує проріджування в фазі 3-4 справжніх листків. Оптимальна густота стояння 50-60 шт./кв.м. Супіщана родюча земля найкращий вибір для вирощування буряку.
-Насіння: сортове
-Оптимальна температура проростання, °C: 15-25
-Кількість днів від висіву до сходів: 8-14
-Термін дозрівання: середньостиглий
-Виробник насіння: “Rijk Zwaan” Нідерланди