Квасоля Бергольд, 15 г
ОПИС
Квасоля Бергольд – сорт спаржевої квасолі середнього терміну дозрівання (близько 50 днів) з золотисто-жовтими бобами довжиною 12-14 см, що використовуються для консервування та заморожування. Рослина невисока (до 50 см), має овальні, злегка зігнуті боби без пергаментного шару, що робить їх ніжними та смачними. Ідеально підходить для консервування, також використовують для заморожування, зберігаючи смакові якості.
ВИРОЩУВАННЯ
Вирощують спаржеву квасолю зазвичай прямим посівом у ґрунт або через розсаду. Норма висіву 10-15 г/кв.м. Глибина загортання насіння 4-6 см у прогріту до +8-10°C землю, коли мине загроза приморозків. Оптимальна температура для розвитку культури +22-27°C. Густота стояння рослин 20-35 шт./кв.м. Для використання в їжу боби збирають на 12-15 день після цвітіння, коли стають найбільш соковитими й крихкими. Сорт кущовий, майже не потребує догляду, може рости на важких ґрунтах.
- Насіння: сортове
- Тип: кущова
- Колір стручка: жовтий
- Термін дозрівання: середньостиглий
