Капуста пекінська Пак Чой, 1 г
ОПИС
Капуста пекінська Пак Чой — ранній листовий гыбрид, вегетаційний період від посіву до збору врожаю становить 45-55 днів. Рослина формує розетку діаметром 20-40 см. Листя прямостійне, зібране у розетку, велике, темно-зеленого кольору, блискуче, овальної форми. Ніжки білі, щільно притиснуті, товсті, опуклі знизу, дуже хрусткі та на смак нагадують шпинат. Листя і ніжка додають до салатів, з неї готують самостійні гарніри та запіканки. Капуста Пак Чой дуже цінний дієтичний овоч. Вона показана при захворюваннях шлунково-кишкового тракту і серцево-судинної системи. Сік її має бактерицидну властивість і зберігає в собі всі біологічно активні вітаміни, мінеральні речовини та ферменти. Пак Чой одна з найдавніших китайських овочевих культур, схожа до пекінської капусти, але набагато соковитіша, має більш пікантний і гостріший смак
ВИРОЩУВАННЯ
Вирощують як розсадним способом, так і прямим посівом. Глибина загортання насіння 1-2 см. Сходи з’являються на 5-7 день при температурі +13°C і вище. Розсаду висаджують висотою 20-25 см у 60-65 денному віці, коли температура ґрунту досягне +10-12°C і мине загроза приморозків. Густота посадки 7-8 шт./кв.м. Чутливий до зниження температури, умов освітлення, вологозабезпечення. Вирощують на легких родючих ґрунтах із pH 6,0-6,6.
- Насіння: гібридне
- Термін дозрівання: ранньостиглий
