Кабачок Тондо Чіаро ді Ніцца, 10 нас.
ОПИС
Кабачок-цукіні Тондо Чіаро Ді Ніцца — середньоранній сорт з терміном дозрівання 95-110 днів після посіву. Форма плоду сферична з ледь помітними ребрами. Плоди світло-зелені з тонкою шкіркою та білими цятками. Розмір плоду досягає приблизно 25-30 см у діаметрі, але найкращий смак — при розмірі 10 см. М'якуш білий, щільний і ніжний, не стає «дерев'яним». Цей сорт універсальний у приготуванні — його можна їсти сирим, смажити, готувати на грилі чи запікати, а також фарширувати.
ВИРОЩУВАННЯ
Вирощують розсадним і безрозсадним способами. Насіння висівають на грядки, коли температура ґрунту досягне +12-14°C і мине загроза приморозків. Глибина загортання 4-6 см, норма висіву 0,2-0,4 г/кв.м. Сходи з’являться на 5-8 день за температури повітря не нижче +15°C, оптимальна для росту +20-25°C. У фазі першого справжнього листа треба сформувати оптимальну густоту стояння рослин 1-2 шт./кв.м. Розсаду висаджують на грядку у 20-30 денному віці. Найкращий ґрунт для вирощування — родючий легкий суглинок або чорнозем нейтральної чи слабколужної реакції.
- Насіння: сортове
- Вид: цукіні
- Тип: кущовий
- Термін дозрівання: середньоранній
