Баклажан Айсберг, 0, 3 г
ОПИС
Айсберг – сорт середньостиглий, вегетаційний період від сходів до технічної стиглості триває 115-125 днів. Формує кущ заввишки 45-60 см. Плоди білого забарвлення, видовжено-грушоподібної форми, довжина 16-20 см, діаметром 5-7 см, масою 170-250 г. М'якуш білий, середньої щільності. Сорт жаростійкій, відносно стійкий до вірусних хвороб. Рекомендуються для використання в домашній кулінарії, для консервування.
ВИРОЩУВАННЯ
Вирощують баклажани розсадним способом. Норма висіву насіння 0,07-0,08 г/кв.м. Сходи з’являються на 8–12 день при умові оптимальної температури для росту і розвитку рослин +17-25°C. Висаджувати розсаду потрібно в 45-60-добовому віці без пікіровки. Густота стояння рослин 3-4 шт./кв.м. За температури повітря нижче +15°C, або при низькій вологості повітря запилення призупиняється, квітки та зав’язі опадають. Важкі та холодні ґрунти непридатні для цієї культури, вона добре відгукується на внесення добрив або перегною.
- Насіння: сортове
- Термін дозрівання: середньостиглий