Ріпак озимий 1 кг

Відгуків: 0
Залишити свій відгук
45.00грн.
Товар додається в кошик
Опис
Відгуки (0)

Ріпак озимий – поширена олійна культура. Насіння ріпаку містить 48-52 % олії, яка використовується у лакофарбовій, миловарній, харчовій (маргариновій) та інших галузях промисловості. Ріпак озимий вирощують також на зелений корм, а макуху (після пропарювання) згодовують худобі. Ріпак ефективно використовується для виготовлення біопалива. Озимий ріпак серед олійних культур родини капустяних займає перше місце за вмістом олії, в його насінні міститься 48-52%, білка - 16-29%, клітковини – 6-7%, вуглеводів – 17%. Олію ріпаку споживають у натуральному вигляді, і вона є найкращою сировиною для виробництва бутербродного масла, маргарину, майонезу, приправ, кондитерських виробів.
Кращі строки сівби озимого ріпаку на Поліссі 1-20 серпня . Сіють ріпак широкорядним способом з міжряддями 45 см або звичайним рядковим. Норма висіву насіння при широкорядній сівбі 6 — 8 кг/га, при звичайній рядковій 10 — 12 кг/га. Глибина загортання насіння 2 — 5 см.

Поле повинно містити від 3 до 25 символів!
Текст відгуку повинен містити від 3 до 1000 символів!
Будь ласка, оберіть рейтинг відгуку!
Відгуки для даного товару відсутні