Буряк Тондо ді Кьоджа, 5 г (інкруст.)
ОПИС
Буряк Тонда ді Кьоджа — надранній (75-90 днів) сорт столового буряка, який характеризується круглими коренеплодами середнього розміру з гладкою темно-рожевою шкіркою та білим м'якуш з яскравими рожевими кільцями. Смак помірно-солодкий, ніжний, приємний. Чудово підходить для свіжого вживання, приготування та квашення. Сорт відзначається стійкістю до хвороб, невибагливістю до умов вирощування та доброю транспортабельністю.
ВИРОЩУВАННЯ
Висівайте безпосередньо в ґрунт під зиму, рано навесні чи на початку літа. Глибина загортання насіння 1-3 см, ґрунт зверху треба ущільнити. Проростає при +6-8°C, доросла рослина витримує приморозки -2-4°C, а оптимальна для росту +15-25°C. У період сходів культура достатньо вимоглива до вологи. Потребує проріджування в фазі 3-4 справжніх листків, густота стояння 50-60 шт./кв.м. Супіщана родюча земля найкращий вибір для вирощування буряку.
Інкрустоване насіння має тонку водорозчинну оболонку, збагачену росторегулюючими знезаражувальними речовинами. Інкрустоване насіння зберігає натуральну величину, тільки фарбується в різні кольори. Інкрустація насіння підвищує схожість, сходи стають більш міцними та стійкими.
- Насіння: сортове (інкрустоване)
- Термін дозрівання: надранній
