Кукурудза Цукрова, 20 г
ОПИС
Цукрова — ранньостигла, високоврожайна рослина. Качани в молочно-восковій стиглості мають відмінні смакові властивості, а також дієтичні та лікувальні. Зерно використовують вареним, консервують, заморожують. Завдяки гармонійному співвідношенню вуглеводів, білків, мінеральних солей, ферментів легко засвоюється організмом.
ВИРОЩУВАННЯ
Оптимальний строк сівби, коли ґрунт прогріється до +10-12°C. Глибина загортання 6-8 см. Мінімальна температура для проростання насіння +5°C, оптимальна для розвитку +24-30°C, при зниженні до 0°C рослини гинуть. Густота стояння 5-7 шт./кв.м. Кукурудза потребує 12-14-годинний світловий день, особливо в першій половині вегетації. В тіні не утворює качанів. Гарно росте на легких родючих ґрунтах, вдячно реагує на внесення добрив (основне й підживлення). При нестачі вологи зерно визріває недорозвиненим.
- Насіння: сортове
- Тип: цукрова
- Термін дозрівання: ранньостиглий